Külső segítség

kabe96 , 2010.01.07. 21:09

Dávid Ibolya miután mindenkit eltávolított a pártból, aki veszélyeztetthette egyeduralmát, így kívülről kel embereket hívnia. Ebben meg a Bokros-Habsburg féle EP-lista óta jóba van. Most még durvábban csinálja: sok régi MDF-es(köztükm a köziró, régebben, tlán most is gyurcsányista Debreczeni), Bokros az első helyen, de ott lesz a Political Capital vezetője Somogyi Zoltán is. Na most tehát külső népszerű emberekkel próbálja megszerezni az 5%-ot nagy kérdés: sikerül-e? Az látszik, hogy az MDF abszolut nem jobboldali, sőt inkább balliberális, bár modern konzervatívnak vallja magát. Mint már modtam mindenkit elüldözött, it ésdemes még megemlíteni a visszavonuló Boross Péter volt kormányfőt és a Tisztelet Társaságát(TT), akivel szakított. A TT sokat számíthat, hiszen már 2006-ban is kiderült, sok szavazót tud szerezni. Most állítólag az MSZP-nél próbálkoznak. MDF médiumnak számít mostanában a Hit Gyülekezete(Vidám Vasárnap, minden Vasárnap az ATV-n), mely SZDSZ-esnek indult, aztán MSZP-t megjárva most leginkább MDF-es.

A Jobbik hiteles, híres húzóneveket ígér. Első közülük: Pörzse Sándor. A gárdaalapító, Echo TV-s, Magyar Hírlapos és nem mellesleg a nem is oly rég Tahitótfalu polgármesteri címéért induló Pörzse Sándor. Szerintem Zseniális húzás, mert ezzel egy NEM neonáciként jegyzett embert tudhatnak maguk mellett, akit sokan szeretnek. Ő a főszerkesztője a Jobbik Januárban hetilappá alakuló Barrikád újságnak. Amit nem is álcáz a Jobbik: az ő újságuk. Jobbik médium még, bár talán nem annyira szélsőséges, a Széles Gábor Birodalom is: Magyar Hírlap, ECHO TV.

Az MSZP érdekes helyzetben van, hiszen már sokszor az ATV és a Népszabadság sem egyértelműen maszopos(ugye a Hit Gyülekezete). Így ez is lehet az oka egy rossz választási szereplésnek(ami már-már garantáltált). Bár ott van ugye a Neo FM(aminek a Class-al együtt megnőhet a szerepe). Külső ember érkezése itt kizárható gyakorlatilag.

A Fidesz szép kis flottát tudhat maga mögött, hiszen klső ember náluk sem lesz, ugyanakkor ott van a Hír TV, Magyar Nemzet, Lánchíd Rádió trió, amihez csatlakozott a Class FM. Tehát itt is a Fidesz áll a legjobban

Kérdés mekkora szerepe lesz a médiának, vagy inkább van a médiának. Úgy néz ki igen negy, főleg, egy gyengébb kampány esetén.

Címkék: média választás mszp fidesz mdf jobbik dávid ibolya pörzse sándor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altervilag.blog.hu/api/trackback/id/tr281655226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a NĂ©pkertben.

süti beállítások módosítása