1

- Nem tök mindegy nekünk, Feri? - Nem, mert így lett elkúrva a karrierem. - Most negyedik vagy a listán nem elég az?

kabe96 , 2009.12.24. 14:07

A fenti képzelt párbeszéd Lendvai s Gyurcsány közt játszódhtott volna le. Most megint előjött a téma, hogy ki szivárogtatta ki Gyurcsány híres "elkúrtuk" című beszédét. Hát most ez mért jó az MSZP-nek?

Nem jó. Sőt rossz. Visszakerült Gyurcsány a magyar politikai életbe, hiszen negyedik lesz jövőre az országos listán(MSZP-én). Ezzel azt sugározzák, hogy Gyurcsány a maszop legnagyobb hatalmúú, legerősebb politikusa. Mesterházy a megújulás. Ok. Botka a megújulás. Fasza. És utána? Lendvai, Kovács, Gyurcsány vagy Szekeres a megújulás? Hát igen, egyik se. Márpedig ma is ők a legerősebb politikusok. Majd jön egy gyengus kampány azzal, h mennyire kellettek a megszorítások(amik tényleg kellettek). De hát Gyurcsány visszavétele, pont azt jelzi, hogy a Bajnai előtti botrányos politika van azon a listán, az a botrányos politika fog bekerülni a parlamentbe. De legalább az a gyökér Szilvássy nem fog bejutni.

Szóval az van, hogy felhozták az őszödi kiszivárogtató témáját, az nem jó az MSZP-nek. Erről ugyanis Gyurcsány jut eszükbe. Gyurcsány jut eszükbe és ezzel 1 darab új szavazót nem lehet szerezni. Lehet, h Gyurcsánynak fontos, már csak presztizsből is, hogy kit utáljon meg élete végéig és ahogy a címben is olvasható, ki kúrta el a karrierjét(amit persze Ő kúrt el, de nyilván arra fogja magában, h "ha nem szivárgotatja ki az a kis geci...") Ez a téma feljött és év végéig minimum forogni fog a sajtóban, különösen a jobb oldalon(ez is érdekes milyen és melyik médium kinek a malmáea hajtja a vizet).

Tehát ez egy óriási baklövés és Gyurcsányból meg elegem van, meg szinte minden magyarnak( és az nem menti fel, h Orbánt is utálom).

Címkék: választás lista mszp gyurcsány ferenc balatonőszöd

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altervilag.blog.hu/api/trackback/id/tr881620636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ics 2009.12.25. 12:49:06

egyetértek, fasság. nem kellett volna, bár én személy szerint nem bánom. mi bajod ferivel? esztók nagy spanja :)

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a NĂ©pkertben.

süti beállítások módosítása