C&S: pt2 - az iPhone és az iPod Touch

turczia42 , 2009.10.15. 19:37

 Megyek az utcán, fülemben zene megy és a "gazdasági válság" ellenére elég sok iPhone-t illetve iPod Touch-ot tudnak megengedi maguknak a magyar "szegények"(persze a gazdakok egyaránt). És gondolom kitaláltátok, én is iPod Touch-ról hallgatom, amit hallgatok(hogy mit, abba most nem mennék bele).

 Mint, ahogy már sorozatom első részében elmondtam, a világ fejlődik és nekünk is fejlődnünk kell vele. Egyre nagyobb és nagyobb szükség van a kommunikációra és ezt minden lehetséges módon, a lehető legmodernebben, legolcsóbban, a legjobb minőségben és mennyiségben kellene megoldani.
Ebből a négyből 2 és felet sikerült megvalósítani az iPhone személyében.

Egyetlen baja a méret, de ezt ellensúlyozza a mára milliós körökbe lépett rátehető programok száma, a beleépített iPod, telefonhoz képest teljesen jó kamera, videólejátszó, YouTube, időjárásjelentés, számológép, térkép és persze internet. Mára megjelent az iPhone 3G és a 3G [S] is. Ráadásul az iPhone meg tudja jeleníteni saját e-mail fiókodat anélkül, hogy el kéne indítani a Safarit.

Ez mind szép és jó de sokba, sokba kerül.
Árakat persze nem akarok mondani ehhez keressétek fel az Apple honlapját(klikk!).
Sokba kerül, de a világon már pont elég embernek van sok pénze ahhoz, hogy elterjedjen.

Az iPod Touch ugyanezt tudná, ha lenne benne telefon, sms és kamera.

Elgondolkodtatok azon, hogy egyszer, amikor mi már nem fogunk élni, lesznek emberek, akik nagyon jól fognak élni, mert mi, a múlt nemzedéke megtett mindent, hogy technológiában előrelépjünk és könnyű legyen mindent elintézni? De ez nem lesz így.
Minél könnyebben lehet mindent elintézni, annál több mindent kell majd elintézni és az nem könnyű. És itt eszembejut az egyik sorozatból(Battlestar Galactica) egy idézet:

"The cycle of time will never end" - "Az idő körforgásának sosem lesz vége"

Ami azt jelenti, hogy senki nem fog könnyen, jól, teljesen boldogan és fájdalommentesen élni. Ez az igazság(pont úgy, mint hogy nincs Télapó).

Következő rész: A megvehető világ

Címkék: én pénz világ fejlettség

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altervilag.blog.hu/api/trackback/id/tr311437613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a NĂ©pkertben.

süti beállítások módosítása