MacTeszed?

turczia42 , 2009.09.18. 12:51

Bill Gates vagy Steve Jobs?
Microsoft vagy Apple?
Windows vagy Macintosh?
XP, Vista, Win7 vagy Tiger, Leopard, Snow Leopard?

Sokaknál egyértelmű a választás és meg is értem őket: Apple!
Bill Gates kihasználta, hogy úgymond feltalálhat valamit, stílust teremthet és milliárdos lehet.
Nos mindez könnyedén sikerült, de sokáig nem gondolt arra, hogy vetélytársa is lesz, ugyanis Steve Jobs, az Apple 54 éves vezérigazgatója nagy kihívás elé állította. A Machintos immár világszerte ismert és szinte minden ember talált már keze ügyében valamilyen Apple terméket.

És a tinédzserek körében nagyon fontos a választás, ugyanis náluk magabiztosság és előny, ha előrébb tarthatnak fejlettségben, mint társaik. Persze nem szabad elbizakodnia magát senkinek, ugyanis ahogy a világ fejlődik, és te is szeretnél fejlődni, nem biztos, hogy mindig előreléphetsz, lehet hogy beérnek, megelőznek, lemaradsz, nincs lehetőséged a továbblépésre. Éppezért kell jól választani.

A mára már híressé vált iPod Touch és iPhone nagyon bevált világszerte, a Microsoftnak nincs hozzájuk kapcsolódó MACfelelője így lemaradnak az Apple mögött...

De nem szabad lebecsülni a Microsoftot sem. Derekasan állja helyét ellenfele mögött és most kiadta a Windows7 elnevezésű, az XP gyorsaságából és hatékonyságából illetve a Vista szépségéből és stílusából összekovácsolt, kitűnő magabiztosságal és feletébb érdekes módon, extra nagy biztonsággal működő operációs rendszert.

Én ennek az RTC(Release To Copier) változatát használom, de kijött már a Beta változat is.

Sorrendben: Teszt(csak fejlesztőknek), RTC(első teljes verzió, de nincs benne minden, ami a véglegesben), Beta(a végleges verzió ingyenes, letölthető, tesztváltozata), RTM/Full(Release To Manufacturer, végleges, boltokba kerülő verzió)

Nekem úgy jó, ahogy van, nagyon tetszik, saját álláspontom tehát a következő:

Mindenkinek más ízlése van. Én jobban szeretem a Windows-t, de tudom, a Macintosh jobb; Apple iPod-om van és egyszer szeretnék iMac-en dolgozni, de ennek még nálam nem jött el az ideje. Egyenlőre az Apple nyerte MAC a csatát... EpicWin!

Címkék: vélemény világ számítógép tini fejlettség

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altervilag.blog.hu/api/trackback/id/tr441374158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a NĂ©pkertben.

süti beállítások módosítása