Kritikus Tömeg - előtte

turczia42 , 2009.09.04. 19:09

Az eszményi fordításom jól mutatja, hogy mit várok és várnak el a Critical Mass-tól, ugyanis most megyek először. Már nagyon régen vártam, hogy mehessek, de vagy nem voltam elég idős, vagy nem voltunk otthon, vagy még nem volt rendes bringám. Többnyire ezutóbbi a jellemző, mert 2 hónappal ezelőtt még szinte bringám se volt - persze volt, de inkább nem mondom el, hogy nézett ki.

Egy ilyen felvonulást meg lehetne szervezni - meg is van, de akkor meg miért van a plakátra írva: "A Critical Mass a tiéd. Te szervezed"?!? :D

A Critical Massról tudjuk, hogy egy biciklisfelvonulás. Tudjuk, hogy sokan mennek el azért, mert úgy gondolják tehetnek ezzel valamit a biciklisekért, a városért. Ez talán így is lenne, de a követeléseknek eddig nagyon ritkán tettek eleget. Most ősszel több kerékpársávot(megértem), kerékpártárolókat(meg lehet tenni), kerékpározhtó hidakat(nagyon sokba kerül), rendszeres forgalomszámlálást(minek?) és biztonságosabb KRESZ-t(mire gondoltok?) szeretnének. Majd meglátjuk mi lesz ebből. Minél többen vagyunk annál nagyobb az esély, hogy "megszánnak" minket.

A címből az is kiderül, hogy fogok még írni nektek a Critical Massról, de csak miután ottvoltam és láttam.
Addig is gondoljátok át, gyertek el, hozzatok magatokkal barátot, ismerőst, családot és persze bringát. Ha mind megvan már csak jól kell magad érezni...

"Többen tekerünk! Többet akarunk!" Critical Mass szlogenje (2009, ősz)

Itt az időpont, a helyszín és a honlap, ahol mindent megtaláltok a CM-ről:
2009. szeptember 22., kedd 17:30, Városháza park
criticalmass.hu

Címkék: én közlekedés bringa felvonulás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altervilag.blog.hu/api/trackback/id/tr611360554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a NĂ©pkertben.

süti beállítások módosítása