AlterPilot

turczia42 , 2009.09.02. 21:17

  "A jó kezdet fél siker."  Lucius Annaeus Seneca

 

Hosszú tanakodások(, erőszakos fellépések) és chat-elések után eljutottunk eddig a pontig.
Ez nagy szó... Ugyanis már több tíz de talán 100-110 blognevet is elvetettünk, rossznak és fölvállalhatatlannak tartottunk. Ezek után kitettük a (pontblog)ponthu-t és mostanra már magunkénak mondhatjuk az AlterVilág.blog.hu-t.

Blogunkon ajánlunk, nem ajánlunk, kritizálunk, bemutatunk(nem úgy), kimutatunk, értelmezünk és félreértelmezünk, ti pedig kommenteltek, nem kommenteltek, leszidtok, megdicsértek és másoknak ajánlotok. Persze mindezt mindenki saját felelősségre csinálhatja és a kommentekben hagyott elérhetőségekért illetve személyes információkért nem vállalunk felelősséget.

A blogot ajánljuk az Alternatív Közgazdasági Gimnázium minden tanulójának és tanárának, illetve mindenki másnak, akit érdekel bármikor, bárhonnan, bárhogyan, bárkitől, akármi...

Ezenkívül meg szeretnénk jegyezni, hogy a blog-ot mi naponta tervezzük frissíteni, de bárkinek szívesen fogadjuk jelentkezését annak érdekében, hogy még sokszínűbb lehessen ez az oldal.

Midenkinek kellemes nézelődést, olvasgatást és jó kommentezést kívánnak
a blog első adminjai:
Krivácsy Balázs, Pásztor Barna, Turczi Ádám és a további szerzők.

Minden kezdet nehéz...

Címkék: blog kezdet idézet alternativitás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altervilag.blog.hu/api/trackback/id/tr111356283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a NĂ©pkertben.

süti beállítások módosítása